Post by ocyldemeban on Feb 9, 2022 2:23:10 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dragon City Mobile ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dragon City Mobile IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ bir çox kristal hack ▞▞▞
▞▞▞ Dragon City Mobile 2022 version ▞▞▞
Bu, yaxşı oyundur, kaş ki, hədiyyəni geri əlavə etsinlər. Mən dostuma bir şeyi necə hədiyyə edəcəyimi düşünürdüm, nə qədər ki, silindiyini anlayana qədər, əgər geri olsaydı, bundan daha çox həzz alırdım.
Möhtəşəm oyun, lakin yeniləmələrdə ləng və çaşqın ola bilər. Bu oyundan əvvəl məndə Dragonvale var idi və 36-cı səviyyədə idim, lakin o, məni oyundan qovdu, ona görə də bura getdim və aşiq oldum!
Qiymətli daşlar, yeməklər və s. o qədər bahadır ki, bəli təklif edirsiniz, amma yenə də bahadır. Hətta ittifaqda sinə missiyasına daşlar sərf etmək lazımdır. Yalnız zəngin insanlar üçün çox kədərlidir. Belə ədalətsiz
Bu oyun çox maraqlıdır
Mən bu oyunu hər gün oynayıram və onu sevirəm, o qədər asılılıq yaradır və oynamağı dayandıra bilməməyimin səbəblərindən biri onların maraqlı məzmuna uyğun olmasıdır.
Oynamaq üçün çox bahadır. Erkən mərhələdə belə irəliləyə bilmir...sux
Muhteşem bir oyun 😍
Mən oyunu oynayarkən reklam göstərməyə davam etsəniz. Mən oyunu siləcəm. Çünki hər halda, mən artıq sizin mal almaq üçün reklamlara baxıram. Bu sizin üçün kifayət deyil? Bunu düzəltməlisən
Oyun yaxşıdır. Amma reklamlar qıcıqlandırır. Əvvəlcə başa düşülən oyun tanıtım reklamları var. Bundan sonra hər 1 dəqiqədən bir kommersiya reklamları gəlir ki, bu da tamamilə bezdiricidir. Bu reklamlara görə bu oyunu dayandırmağı düşünürəm.
Yükləmə ekranını düzəldin, o, həmişə 69%-də dayanır. Siz 5 dəqiqə gözləməli olacaqsınız ki, sizin internet bağlantınız yoxdur, amma məndə var. Zəhmət olmasa düzəldin mən oyunu çox sevirəm..
Dragon City Mobile Symulacyjne ibsm
Mən başa düşmürəm ki, niyə bu qədər yaxşı rəylər var... Mən 10 dəqiqə oynaya bilərəm və sonra döyüşmək üçün saatlarla gözləməli oluram və ya bir şey edə bilərəm? Həqiqətən ediləcək çox şey yoxdur və hər şey çox vaxt aparır. Oynamaq üçün pul ödəməyin nə qədər baha olduğunu qeyd etmə. Yalnız milyonçular bu oyundan vicdanla həzz ala bilərdilər.
2013-cü ildən bəri ilk dəfə bu oyunu oynayın! Bu mənim uşaqlıq oyunumdur! Ah xatirələr! Fikrimcə, bu oyunda daha çox dəyişiklik lazımdır. Daha çox xəritə, daha çox təkmilləşdirmə və əjdaha əlavə edin. Ümumiyyətlə, bu oyun möhtəşəmdir! AMMA... TEK MƏSƏLƏDİR Kİ, GÖZLƏNMƏZDƏ MƏNİM HESABIM KEÇİB!!! HƏTTA GOOGLE PLAY VƏ FACEBOOK-A QOŞULMUŞDUM!!! NİYƏ MƏNİM HESABIM BİRDƏN KEÇDİ?!
Mən bu oyunu sevirəm, lakin reklam avtomatik olaraq görünür ki, bu da həqiqətən bezdiricidir.
Qəhrəman əjdahanım yarışdan sonra hara itdi ?!!!!! Mən tam on gün sərf etdim və onu qazanmaq və birinci olmaq üçün 7-ci dövrədə bitirmək üçün çox çalışdım, amma indi heç bir mükafatım belə yoxdur? Bu, həqiqətən pis bir nasazlıqdır və ya onu adlandırmaq istədiyiniz hər hansı bir şeydir, lakin mən problemimin həllini istəyirəm
Təcavüzkar. Mən hətta o reklamlar olmadan rahat oynaya bilmərəm. Sanki Dragon City-də oynadığınız vaxtın 50%-i Reklamlara sərf olunacaq. Reklamlar görünsə, proqramı yenidən başlatmalıyam, əks halda DC oynamağa marağımı itirəcəyəm. Ən pisi odur ki, hamısı 30-cu illərin reklamlarıdır. Üzr istəyirik, amma bu, həddindən artıqdır.
Bu oyunu bəyənirəm, amma 1 dollarlıq başlanğıc paketi almaq istəyəndə icazə vermədi və 9 reklama baxanda yalnız əjdahalarla dolu olanda və bütöv bir qara sandıq olanda QİDA aldım.
Facebookla girilmir men emek verib 40 inci səviyyə olmuşdum
Mən həmişə bir əjdaha deyil, sinələrdə yemək aldığım üçün həqiqətən əsəbləşirəm! kimi gəl! Problem nədir!! Niyə həmişə yemək!
Düşünürəm ki, bu əyləncəli və əla oyundur, baxmayaraq ki, yaxşı şeylər əldə etmək üçün kifayət qədər pul xərcləməlisən, amma hər şeydən əvvəl məncə 5 ulduza layiqdir
Əladır
Həddindən artıq məlumat itkisi problemi mən çətin məhdud tədbir missiyasını təkrar-təkrar etməkdən yoruldum... bu axmaq səhvi düzəldin omg😠😠🤐
Dragon City Mobile Symulacyjne ibsm
Iyi oyundu cox sevdim
Dragon City Mobile Simulācijas spēles qpae
Bu, canavar yetişdirmək üçün xoş bir simulyasiya oyunu olsa da, bir çox məhdudlaşdırıcı tədbirlər var ki, onları yalnız pulla aradan qaldırmaq olar və sizə qiymətli daşlar vəd edən tapşırıqlar və sorğular yalan və vaxt aparır, çünki siz oyun və ya proqramı endirdiyiniz andan bir tapşırığı məktuba uyğun yerinə yetirsəniz, tapşırığı heç bir yerdə tapa bilməzsiniz və onu tamamlayıb-yatırmadığınızı söyləmək üçün heç bir təsdiq yoxdur və əlbəttə ki, bunun üçün göstərmək üçün heç bir daş-qaş yoxdur. Əgər bu oyunda bir nasazlıqdırsa, o zaman düzəldilməlidir.
Oyun yaxşıdır, amma qarşılaşdığım bir problem var. Hər dəfə ağacdakı əjdahanı xatırlamağa gedəndə oyun donur və avtomatik olaraq sönür. Tərtibatçılar zəhmət olmasa bu məsələyə nəzər salın. təşəkkürlər
Adalarda daha çox yer lazımdır. Daşlar üçün daha az ödəniş edin. Əjdahalar üçün daha az qiymətli daşlar.
Mən Dragon şəhərini sevirəm, lakin onun bəzi problemləri var, onlardan 4-ü var, ancaq lövhənizdə oynamaq üçün yaxşı oyundur.
Bunnansa Dragon ML oynayın
Gözəl oyundu bəyəndim belə edirəm
Gözəl oyun, lakin sövdələşmələrlə aşağı yığın, hər səviyyə yuxarı bir təklif görünür və oyunu ilk açdığınız zaman sövdələşmələrlə bombardman olunursunuz və Oyunda keçmək zəhlətökən əlavə edir, əks halda bu, ram etmək və təkamül etmək üçün əla əla əjdahalardır.
My Lovey : Choose your otome story ผจญภัย usgd
Freebee reklamları virus kimi fəaliyyət göstərir və çoxlu pəncərələr və proqramlar açır.
Bu, çox əyləncəli bir oyun idi, amma bildiyim kimi, oyunu sıfırlamağın heç bir yolu yox idi, mən onu çox bəyənmədim. Çox istərdim ki, oyununuzu sıfırlamaq üçün orada olsaydı
Pis deil
Bu oyun, mən hər gün bu oyunu oynadığım kimi birbaşa atəşdir 300-dən çox qiymətli daş kimi bir çox qiymətli daşlar ümumi bir daş kimi həqiqətən
Dragon City Mobile Simulation jvtt
Dragon City Mobile ব্যাজ uuh
Virtual lemur 43
Bu oyun həmişə oyunçuların emosiyaları ilə oynayır Hər dəfə videolara baxanda mənə yeməkdən başqa heç nə gəlmir, üstəlik reklamlar çox uzundur və oyunçular bu qədər reklamı izlədikdən sonra kiçik mükafat alırlar.
Bu əyləncəli bir oyundur, lakin Gems almaq məcburiyyətində qalmadan çətindir
Əla işləyir, əjdahaların dizaynları gözəl və yaradıcıdır! Ancaq bəzən mükafatlar ən yaxşısı olmur. Qızıl və ya yemək almaq ümidi ilə bir sandıq açırsınız, ancaq bir əjdahanı çağırmaq və ya gücləndirmək üçün kifayət qədər toplamaq demək olar ki, mümkün olmayan bu kürələri alırsınız. Kürələrin konsepsiyası pis deyil, onlarla hər hansı bir şey toplamaq kifayət qədər çətindir. Bu və proqram sizin icazəniz olmadan digər proqramları endirəcək reklamları daim nümayiş etdirir.
Əla oyun, lakin qiymətli daşları əldə etmək olduqca çətin ola bilər, lakin cəmi 5 dəqiqə oynayıram və artıq heç bir reklam yoxdur.
Möhtəşəm oyun, yalnız bir problem var, biz hər şeyin yetişdirilməsi, yetişdirilməsi, təkmilləşdirilməsi, hətta döyüşlər üçün çox gözləməliyik🥲
Muhtisssssssssssssssssssssssiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Socialpoint,Daşlar düzəltmək çətindir. Biz çox işləyirik və mükafat olaraq çox az miqdarda qiymətli daşlar əldə edirik. Bu, oyunçuların sayını azaldır. Bununla bağlı tez bir şey edin, yoxsa daha bu oyunu oynamayacağıq.
Niyə həmişə 69%-də ilişib qaldığını bilmirəm və əlaqəm güclü olsa da daxil ola bilmirəm
Bəzi hadisələrdə onların qəsdən ötürülməsi mümkün olmayan şeylərə sahib olmaqla oyunçunun irəliləməsinə mane olan hissələr var, lakin bundan başqa, bu, həqiqətən yaxşı təcrübə və oynamaq əyləncəlidir!
Mən oyunu bəyənirəm, lakin çoxalma və cücərmə üçün həmişəlik tələb olunur, lakin onu sürətləndirmək üçün daşlara ehtiyacınız var və siz üz kitabçası ilə daxil olmaq üçün 100 daş alırsınız, lakin o, mənə 100 daş vermədi.
Oyun həqiqətən yaxşı olsa da, görünən reklamların miqdarı dözülməzdir və siz reklamlara baxmaq üçün ən azı 10 dəqiqə vaxt itirmədən oyunu oynaya bilməzsiniz.